På lager

Protox Skimmel Spray 0,5L

  • Protoxskimmel er brugsklar og må ikke fortyndes yderligere
  • Rækkeevne 4-6 m2/liter
  • Tørretid 8 timer v/20°C på sugende bund.På mindre sugende underlag og ved lavere temperaturer må påregnes længere tørretid.

ProtoxSkimmel - Anvendelse

ProtoxSkimmel er nemt at benytte – der bruges enten pensel, sprøjtning eller dypning.

 

Forbehandling

Såfremt der allerede er opstået misfarvning og vækst af skimmelsvampe, bør den angrebne overflade desinficeres ell. nedvaskes med HYSAN® eller BIOX® (kun professionelle) inden påføring af ProtoxSkimmel. Eventuelt kombineres med mekanisk afrensning som isafrensning, sandblæsning, fræsning eller lign.

 

Indendørs

Inden der behandles med ProtoxSkimmel indendørs bør overflader afrenses, så de er mindst lige så rene som overflader, der ikke er angrebet af skimmelsvampe ( ProClean - grøn farve, ved aftryk på kontaktaftryksplader max. 10 kolonier , ATP < 100 ell. Mykometer < 25).

Inden døre bør behandling begrænses til mindre overflader.

En afgasningsrapport fra Eurofins Miljø viser dog at der ikke afgives sundhedsskadelige stoffer til indeklimaet.

 

Udendørs

Efter brug af ProtoxSkimmel udendørs, skal der efterbehandles, når emnet er tørt. Det bør ske inden for en måned. Der benyttes en pigmenteret og vandafvisende overfladebehandling.

 

Efterbehandling

Efter brug af ProtoxSkimmel kan der behandles med de fleste overfladeprodukter. Det er dog brugerens eget ansvar at afprøve produktet til den konkrete opgave.

 

Misfarvning

Påføring på ikke sugende overflader såsom glas, plastik, glaserede fliser m.v., kan medføre en vis hindedannelse efter tørring som er vanskelig at fjerne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Protox Skimmel Spray 0,5L
Din bedømmelse